Rusko a Ukrajina budú viesť ďalšie kolo mierových rozhovorov.

21. mar. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

K požiadavkám Moskvy patrí neutralita a demilitarizácia Ukrajiny, ako aj uznanie separatistických oblastí na východe krajiny za nezávislé štáty. Kyjev zatiaľ prejavil ochotu na kompromis v prípade požiadavky na to, aby Ukrajina zostala neutrálna, žiada však dôraznejšie bezpečnostné záruky zo strany Západu. V prípade územnej celistvosti doposiaľ neustúpil, uvádza DPA.

3 komentáre

  1. https://konspiratori.sk/stranka/3

    OVERUJTE SI INFORMÁCIE!

    Alternatívne média často, vzhľadom k svojej neschopnosti vyprodukovať vlastný kvalitný obsah, preberajú a vykrádajú obsah iných, prevažne alternatívnych, médií. Tieto informácie neoveruje a prezentuje svojim čitateľom a poslucháčom s pripojeným odkazom na číslo úctu svojej neziskovej organizácie.

    Slovenský vysielač v minulosti propagoval články napr. z webu Zem a Vek či z dnes zablokovaného webu Hlavné správy, od ktorých sa Slobodný vysielač nikdy verejne nedištancoval.

    Nepomáhajte prosím šíriť neoverené informácie.

    Odpoveda
  2. bojuju chazari prava ruka rotschielda zelensky s avou rukou rotschielda šalomovom alis putinom a zomieraju slovania rusi .tot je genocida naplanovana pod false flagom . počkame ked sa ukrajina ozbroji a vycviči rokov a potom pošleme nedh skapinaju v bojislovansky gojovia abude to trvat do posledneho ruso slovana

    Odpoveda
  3. No já být Rusem, tak UK nacistům bych věřil asi jako Yankees, jsou tak asi stejně důvěryhodní. Jedna dohoda žádná dohoda. Nakonec o tom už se Rusko mohlo dostatečně přesvědčit.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *