Opozícia aj koalícia sa zhodujú, že nie je čas zbaviť sa systému S-300.

21. mar. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Koalícia aj opozícia sa zhodujú na tom, že Slovensko by sa nemalo vzdávať ruského systému protivzdušnej obrany S-300, a to ani v prípade, že bude na jeho území systém Patriot. Nový systém nepovažujú za adekvátnu náhradu.

3 komentáre

  1. ak sa tieto dva taborý rotschieldovych agentov judašov a lokajov na niečom zhoduju znamena to že prikaz prišiel od neho a svetovej kabaly či deep state ktory je na slovensku inak maju dovolene hadať sa opľuvat vraždit a robit bordel a samozreme beztrestne okradnut zadlžovat a likvidovat okupovany slovensky narod

    Odpoveda
  2. Žeby závan zdravého rozumu? Už by bol najvyšší čas!

    Odpoveda
  3. OVERUJTE SI INFORMÁCIE!

    Alternatívne média často, vzhľadom k svojej neschopnosti vyprodukovať vlastný kvalitný obsah, preberajú a vykrádajú obsah iných, prevažne alternatívnych, médií. Tieto informácie neoveruje a prezentuje svojim čitateľom a poslucháčom s pripojeným odkazom na číslo úctu svojej neziskovej organizácie.

    Slovenský vysielač v minulosti propagoval články napr. z webu Zem a Vek či z dnes zablokovaného webu Hlavné správy, od ktorých sa Slobodný vysielač nikdy verejne nedištancoval.

    Nepomáhajte šíriť neoverené informácie.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *